Skip to main content

Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Školní svět provozuje společnost ACTIVA, spol. s r.o., jako blog k e-shopu Activáček.cz.

 

Správcem osobních údajů ve smyslu národní a evropské legislativy je:

ACTIVA spol. s.r.o.

Veselská 686

Praha 9 – Letňany

IČ: 48111198 DIČ: CZ48111198

Máte-li jakékoli dotazy ohledně zpracování a ochrany vašich osobních údajů, můžete nás kontaktovat e-mailem na adrese: spravceou@activa.cz

 

Vaše osobní údaje, které jste vyplnili v kontaktním formuláři nebo ve formuláři pro komentář, tedy jméno, příjmení a e-mailovou adresu, dále nezpracováváme a využíváme je pouze za účelem vyřízení vašich dotazů, připomínek nebo námětů.

Vaše osobní údaje jsou uložena na zařízení provozovaném společností Seonet Multimedia, s.r.o., IČ 27522041, se sídlem Na Rybníčku 521/56, 746 01 Opava, která je poskytovatelem služby webhosting domény Školnísvět.cz. Vaše osobní data jsou zde uložena, zálohována, ale dále nejsou zpracovávána a nejsou využívána k žádným marketingovým účelům. Společnost Seonet Multimedia zpracovává vaše osobní údaje v souladu s platnou legislativou a je smluvně vázaná mlčenlivostí.

 

Vaše práva

Vaším přirozeným právem je obdržet informace o vašich datech, které o vás zpracováváme. Stejně tak máte právo na opravu nebo zablokování nesprávných či neaktuálních údajů, právo na omezení zpracování a právo vznést námitku proti zpracování. V určitých případech vám náleží právo na výmaz. Dále jsme povinni vaše osobní údaje na vaše požádání přenést na vámi zvoleného správce/zpracovatele osobních údajů.

Jste-li přesvědčení, že s vašimi daty nezacházíme adekvátně a podle zákonných norem, máte možnost podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.